Terug

ProgrammaOp het Stadstrand vindt je alles wat je op Ibiza ook kan doen. Slagje kleiner wellicht en in de polder, maar dat doet vast geen afbreuk aan het zomerse gevoel! We bieden een mix van muziek, kunst en sport. Daarnaast kan je ook bij ons terecht om te barbecueën en hebben we nog allerlei andere wilde plannen.

Iedereen is helemaal vrij om te barbecuëen onder het mom van Social BBQ. Dat kan gewoon op één van onze barbecues en met je zelf meegebrachte etenswaren. Het hout of de kolen kan je bij ons kopen voor een tientje. Deel je barbecue als alle barbecues in gebruik zijn, wel zo gezellig!

Dit overzicht wordt met regelmaat geüpdatet  en op Facebook kondigen we ook zoveel mogelijk aan. Ook zonder programma (het kan eens voorkomen) zijn we open (zie ook OPENINGSTIJDEN en altijd klinkt er muziek uit de speakers.

Muziek gaat tot 23.00u door. Het terrein sluit altijd uiterlijk om 12u ’s nachts. Wanneer het slecht weer, blijft het Stadsstrand dicht en gaat programma niet door.

Programmaoverzicht


20-09
Filmavond | 18.30u
20-09
Kampvuursessie met The Suspenders | 21u
21-09
The Daltons | 15u - 17u
22-09
ZATERDAG 22 SEPTEMBER
28-09
Eindfeest Stadsstradn met De Vaart + DJ Raimond | 18u
29-09
DJ WIjnand Schouten | va. 17u
29-09
Mellow Mood | 15u

Meer programma wordt spoedig bekend gemaakt.

ZELF WILDE IDEEEN?

Als je nu zelf een te gek idee hebt, benader ons! Denk aan livemuziek (bands, solo en dj’s) of wellicht wil je een volledig feest hosten. Of misschien wil je een marktje van het een of ander organiseren, een proeverij of workshop houden of werp je jezelf op om met je gitaar muziek rond het kampvuur te brengen. Wil je een yogasessie doen of bootcampen? Kan allemaal!

Voor muziek en kunst in het algemeen, zoek contact met Elroy van De Kroepoekfabriek via elroy@kroepoekfabriek.nl. Voor sportactiviteiten kan je René benaderen van Vlaardingen in Beweging op info@stichtingvib.nl. andere plannen? Benader Rory op rory@kroepoekfabriek.nl of schiet de bedrijfsleiding aan op het terrein.

Locatie

Vlaardingen
Ingang: Waterleidingstraat 2

Contact

Email ons: info@hetstadsstrand.nl 06 10 02 67 81