Terug

ProgrammaOp het Stadsstrand vindt je alles wat je op Koh Phangan ook kan doen. Slagje kleiner wellicht en in de polder, maar dat doet vast geen afbreuk aan het zomerse gevoel! We bieden een mix van muziek en kunst, binnen de beperkingen van de coronamaatregelen. 

We proberen binnen de mogelijkheden kleinschalig muziekprogramma aan te bieden bestaande uit dj's en livemuziek. Hieronder is de planning te zien. Naast de dj's en livemuziek klinkt er natuurlijk altijd relaxte muziek uit de speakers. 

Door de coronacrisis zijn de mogelijkheden tot muziekprogramma zeer beperkt en zijn feestende massa's geen optie. Bij elkaar voor de dj-booth of het podium staan, kan dus helaas niet. We bieden (nog) geen sportprogramma aan. De Social BBQ is vanwege dezelfde reden op dit moment ook niet mogelijk. We duimen natuurlijk dat we dit snel weer wél mogen doen.

Muziek gaat tot uiterlijk 23.00u door. Het terrein sluit altijd uiterlijk om 00.00u ’s nachts. Wanneer het slecht weer, is, is blijft het Stadsstrand dicht en gaat programma niet door.


Programmaoverzicht


19-09
Dansplicht | va. 14.30u
25-09
Mixed Magic dj's | va. 20.00u

Meer programma wordt spoedig bekend gemaakt.

ZELF WILDE IDEEEN?

Als je nu zelf een te gek idee hebt, benader ons! Denk aan livemuziek (bands, solo en dj’s) of iets anders. We bieden organisaties en groepen uit Vlaardingen graag de mogelijkheid om zelf gebruik te maken van de faciliteiten op het Stadsstrand.

Neem hiervoor contact met ons op via info@hetstadsstrand.nl of schiet de bedrijfsleiding aan tijdens je bezoek.

Maak je muziek en wil je optreden op het Stadsstrand, zoek contact met Elroy van De Kroepoekfabriek via elroy@kroepoekfabriek.nl. Voor sport- en (beeldende) kunstactiviteiten kan je het Stadsstrand direct benaderen op info@hetstadsstrand.nl


Locatie

Vlaardingen
Ingang: Waterleidingstraat 2

Contact

Email ons: info@hetstadsstrand.nl 06 10 02 67 81