Terug

ProgrammaOp het Stadstrand vindt je alles wat je op Ibiza ook kan doen. Slagje kleiner wellicht en in de polder, maar dat doet vast geen afbreuk aan het zomerse gevoel! We bieden een mix van muziek, kunst en sport. Daarnaast kan je ook bij ons terecht om te barbecueën en hebben we nog allerlei andere wilde plannen.

Iedereen is helemaal vrij om te barbecuëen onder het mom van Social BBQ. Dat kan gewoon op één van onze barbecues en met je zelf meegebrachte etenswaren. Het hout of de kolen kan je bij ons kopen voor een tientje. Deel je barbecue als alle barbecues in gebruik zijn, wel zo gezellig!

Dit overzicht wordt met regelmaat geüpdatet  en op Facebook kondigen we ook zoveel mogelijk aan. Ook zonder programma (het kan eens voorkomen) zijn we open (zie ook OPENINGSTIJDEN en altijd klinkt er muziek uit de speakers.

Muziek gaat tot 23.00u door. Het terrein sluit altijd uiterlijk om 12u ’s nachts. Wanneer het slecht weer, blijft het Stadsstrand dicht en gaat programma niet door.

Programmaoverzicht
VRIJDAG 21 JUNI: Vrijmibo-en! met Benny Shakedown (vanaf 16.00u)
De perfecte vrijmibo, elke vrijdag. Dit keer met dj Bennie Shakedown en zijn platenkoffer vol vinyl uit de fifties en sixties. Pop, soul, rock ’n roll en ongetwijfeld een oude ska-kraker.ZATERDAG 22 JUNI: YOGA
Werk de kater van vrijdag weg of start je weekend gewoon hartstikke ontspannen met een potje yoga langs de oevers van de Nieuwe Maas.

Love at First Tribe verzorgt een yogasessie. Inclusief een lekkere kop speciale thee. De dames van Love at First Tribe combineren de yoga vaak met humor en proberen het voor iedereen toegankelijk te maken.

Deelname is gratis. Wel geldt vol=vol. De bar is natuurlijk ook gewoon geopendZATERDAG 22 JUNI: DROOMKASTEEL & ZANDSCULPTUUR
Hebben we toch even een te gekke familieactiviteit! Deze zaterdag van 10.00u tot 15.00u zal Ludo Rogers een professioneel zandkasteel bouwen. In die tijd kan je haar aan het werk zien.

Na 15.00u, tot 20.00u, mag je zelf of samen met de kinderen aan de slag onder toeziend oog van Ludo. Kan jij gewoon je droomstulp van zand bouwen!

Deelname is gratis.ZONDAG 23 JUNI: BOOTCAMP
Zondag om te luieren? Welnee, Sunday Funday! Voor de sportievelingen onder ons is er een bootcamp op het Stadsstrand. Lekker zweten aan de Nieuwe Maas. Arun Vernooij van Fitwork verzorgt deze bootcamp. Durf jij het aan?

Deelname is gratis, vol=vol. De bar is natuurlijk ook geopend.VRIJDAG 28 JUNI: VRIJMIBO-EN! MET TNT RADIO'S HIPHOP + RNB CLASSICS
De perfecte vrijmibo vind je op het Stadsstrand. Dit keer met TnT Radio. De mannen achter TnT Radio zijn muziekliefhebbers van A tot Z en zeulen de platen- en cd-collectie mee naar de Nieuwe Maas.

Deze vrijdag knallen de beste en soms ook lekker foute hiphop en RnB-hits uit de afgelopen decennia door de speakers. Denk aan Tupac, Kelis, Jennifer Lopez, Snoop Dogg, Eminem, Biz Markie, Dr. Dre en nog heel veel meer.

Toegang is gratis. We starten om 16.00u en zien wel hoe laat we eindigen!ZATERDAG 29 JUNI: KAMPVUURSESSIE MET KUUK (VAN NELIS)
Er is weinig zo tot de verbeelding sprekend als een gitarist rond een kampvuur. Althans, vinden wij dan. Daarom hebben we de Kampvuursessies in het leven geroepen: meezingen met evergreens en hits, samen met een zanger en/of gitarist., rond het vuur. Hartstikke romantisch en avontuurlijk!

Deze sessie wordt geleid door Kuuk (van Nelis), een akoestisch duo (en nu dus solo) met een repertoire waar je u tegen zegt.

Toegang is gratis. Enneh, wees een beetje voorzichtig rond het vuur.ZATERDAG 29 JUNI: WATERPRET
Het wordt lekker weer, dus verkoeling is welkom. We hebben diverse zwembadjes klaarstaan en wat tuinsproeiers. Zelf een badje meenemen? Mag! Waterpistolen? Neem mee! Richt hem wel alleen op mensen die vrolijk meedoen aan de waterpret.ZATERDAG 29 JUNI: BBQ-EN
Eerst heel veel waterpret en daarna met zijn allen achter de barbecue! Je mag je eigen vlees en andere producten voor op de barbecue meenemen. In ruil daarvoor ben je verplicht onze barbecues te gebruiken en je kan een netje hout of een zak kolen voor een tientje halen bij de bar. Barbecues delen mag, want op=op!

Let op: we zijn pin-only.ZONDAG 30 JUNI: Jazzy afternoon (van 14.00u tot 17.00u)
Op zondag kom je bij. En hoe kan dat beter dan met jazz?! Nawish is de dj van dienst en brengt jazzsounds uit allerlei genres. Lekker relaxen en genieten van een drankje met jazz op de achtergrond. Van 14.00 tot 17.00u.ZONDAG 30 JUNI: A NIGHT WITH JANIS JOPLIN
Zangeres Joyce van der Sangen en haar 7-koppige band o.l.v. Bram Smeele brengen je een middagje terug naar de roerige jaren '60 met een muzikale reis naar de roots, het leven en de overweldigende carrière van Janis Joplin zoals zij het zelf beleefde. Ervaar de sfeer en sound van de Sixties, Flowerpower en Woodstock met grote hits als Me & Bobby McGee, Piece of my heart en Mercedes Benz.

Dit programma is in samenwerking met de Stadsgehoorzaal. We starten om 15.00u.

 ZONDAG 30 JUNI: OUTDOOR FITNESS (10.00u)
Lekker zweten! Coach2me organiseert een outdoor fitness sessie. Naast de eigen leden mag iedereen die wil aanhaken. Deelname is gratis. We starten om 10.00u en het zweetfeest duurt tot 11.00u. Zien we je dan?ZONDAG 30 JUNI: A NIGHT WITH JANIS JOPLIN
Zangeres Joyce van der Sangen en haar 7-koppige band o.l.v. Bram Smeele brengen je een middagje terug naar de roerige jaren '60 met een muzikale reis naar de roots, het leven en de overweldigende carrière van Janis Joplin zoals zij het zelf beleefde. Ervaar de sfeer en sound van de Sixties, Flowerpower en Woodstock met grote hits als Me & Bobby McGee, Piece of my heart en Mercedes Benz.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door de Stadsgehoorzaal. Entree is helemaal gratis!ZATERDAG 6 JULI: HONKBALCLINIC VOOR KINDEREN (va. 10.00u)
Voor de kleinsten onder ons: je kan leren honkballen! De grote-mannen-sport uit de VS kan je namelijk ook gewoon in Nederland beoefenen (en we zijn er als Nederland zelfs nog goed in ook!). Deze clinic wordt gegeven door Honkbalvereniging Holy en is bedoeld voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Met speciaal materiaal leer je ballen te gooien en diezelfde ballen te raken. Ouders, wees gerust: geen houten of aluminium knuppels, maar veilig materiaal.

We starten om 10.00u en gaan door tot 11.30u. Het kan wat uitlopen. Deelname is gratis!ZATERDAG 6 JULI: KAMPVUURSESSIE MET THE SUSPENDERS (va. 21.00u)
Er is weinig zo tot de verbeelding sprekend als een gitarist rond een kampvuur. Althans, vinden wij dan. Daarom hebben we de Kampvuursessies in het leven geroepen: meezingen met evergreens en hits, samen met een zanger en/of gitarist., rond het vuur. Hartstikke romantisch en avontuurlijk!

Deze sessie wordt geleid door The Suspenders een akoestisch duo uit Vlaardingen. Ze treden op veel plekken op, maar krijg je de kans deze heren van wel heel dichtbij mee te maken. Doe gerust een verzoekje, deze mannen kennen dat ene liedje ongetwijfeld!

Toegang is gratis. Enneh, wees een beetje voorzichtig rond het vuur.ZATERDAG 6 JULI: VINTAGE VINYL MET BENNYE SHAKEDOWN (va. 13u)
Zaterdag 6 juli staat Shakedown Benny voor je klaar, vanaf 13u. Benny is koning van de 45-toerenplaten en is connaisseur deluxe als het gaat om muziek uit de jaren '40, '50 en '60. In zijn koffer vind je bijvoorbeeld rhythm and blues, rock 'n roll, rockabilly, boogie, Motown, soul, DooWop, surf, latin, beat, garage, mambo, calypso, burlesque, jazz en lindy hop.

Naast muziek kan je je ook wagen aan een potje beachvolleybal of een snack. En heb je thuis of elders nog geschikt meubilair of planten waar je nog een bestemming voor zoekt? Het Stadstrand is er onwijs blij mee!ZONDAG 7 JULI: CC GRAND
De vijf mannen Corvin, Rutger, Casper, Gerben en Stefan maakten ooit Nederland onveilig als CC Grand. De vier ideale schoonzonen komen zo en nu bij elkaar om dat repertoire leven in te blazen. Dat de band niet meer echt bestaat, betekent niet dat er geen passie meer is! Het genre? Een combinatie van soul, americana en singer-songwriter. Een must-see!VRIJDAG 12 JULI: TREFBAL! (va. 16u)
Hop hop, bal op je kop! Ken je het nog, trefbal? De op één-na-grootste gymklassieker (de grootste is natuurlijk apenkooien) maakt zijn entree op het Stadsstrand. Twee vakken, twee teams, een of meerdere ballen en iedereen naar dat buitenvak werpen tot het vak van de vijand geleegd is. En je kan er donder op zeggen dat er nog aantal varianten gespeeld gaan worden.

Deelname is gratis. We starten om 16u en gaan door tot zeker 17.30u.VRIJDAG 19 JULI: VRIJMIBO-EN! MET VINNIE MIKRA (va. 16u)
De perfecte vrijmibo vind je op het Stadsstrand. Dit keer met Vinnie Mikra. Vinnie Veth, zoals hij eigenlijk heet, is fervent housekenners en zoekt speciaal voor vandaag de lekkerste platen uit de kast. Four to the floor, we want more! 

Toegang is gratis. We starten om 16.00u en zien wel hoe laat we eindigen!ZATERDAG 20 JULI: STRANDED BEACHGARDEN (vanaf 16.00u)
Stranded wordt een compleet festival op het Stadsstrand. Wellicht kan je het benoemen als het Vlaardingse broertje van het Rotterdamse Yardbird. De kenners snappen hem: veel hiphop, RnB, afrobeat en house in de blender. Houd voor meer info de Facebookpagina van Stranded in de gaten:

https://www.facebook.com/events/319120255654222/

Voor dit evenement moet je tickets kopen. De entree bedraagt 5 euro.ZATERDAG 20 JULI: PILATES!
Nee, nee. Geen piraatje spelen, maar pilates. Dat wordt ouderwets zweten terwijl je werkt aan een stel keiharde abs. Overigens worden veel pilatesoefeningen afgeraden voor zwangere vrouwen. Deze sessie wordt mogelijk gemaakt door Pilatesstudio Statiek.

Deelname is gratis. We starten om 10.00u. Zorg je dat je op tijd bent?ZONDAG 21 JULI: JAZZY AFTERNOON MET TONIE FIAT (va. 14u)
De lekkerste loungemuziek op de achtergrond, terwijl jij van je cocktail nipt. Ben jij even spekkoper. Tonie Fiat zet de sfeer als hij zijn platenkoffer in duikt op zoek naar de zonnigste muziek waar je helemaal zen op gaat.

Toegang is gratis. We starten om 14.00u en door sowieso door tot 17.00u. Het terrein is natuurlijk gewoon tot 12u 's nachts geopend.ZONDAG 21 JULI: FAMILY BEACH BOOTCAMP (va. 10u)
Lekker zweetfeestje met de hele familie. Kinderen mee, man mee, vrouw mee. Sporten is een te gekke teambuildingactiviteit (hoor je je manager het al zeggen?), dus waarom niet met het gezin? Deze bootcamp wordt mogelijk gemaakt door One80 Fit.

Deelname is gratis. We starten om 10.00u en gaan door tot 11.30u.ZATERDAG 3 AUGUSTUS: LIQUIDATION - DRUM 'N BASS
Liquidation host veel feestjes, zo ook dit keer op het Stadsstrand. Centraal staat de relaxte en zonnige liquid drum 'n bass. Entree gratis!ZATERDAG 31 AUGUSTUS: SCHIEBIZA SOUNDSYSTEM (vanaf 16.00u)
Het dj-collectief bestaande uit Jamie Lie A Kwie, Niko Dadiani, Jeff Moore, Koudio en Ben Kenobi uit Schiedam en Rotterdam maakt zijn opwachting in Vlaardingen. Dikke house, diepe techno en een flinke dosis disco. Schiebiza flikt ‘t!VRIJDAG 6 SEPTEMBER: COPPERHEAD COUNTY (vanaf 19.00u)
Deze nieuwe southern rock formatie uit het oosten des lands gaat als een speer langs tal van podia en kroegen. Met twee Vlaardingers in de gelederen des te meer reden om ze in de stralende zon, op het strand een speciale, semi-akoestische set te laten spelen.

Check ze ook op Spotify: https://open.spotify.com/album/6dZqB3c5pgx0tLAEUnJdsG?si=Ual4CuuVTNevbHJar7jkfg
Meer programma wordt spoedig bekend gemaakt.

ZELF WILDE IDEEEN?

Als je nu zelf een te gek idee hebt, benader ons! Denk aan livemuziek (bands, solo en dj’s) of wellicht wil je een volledig feest hosten. Of misschien wil je een marktje van het een of ander organiseren, een proeverij of workshop houden of werp je jezelf op om met je gitaar muziek rond het kampvuur te brengen. Wil je een yogasessie doen of bootcampen? Kan allemaal!

Voor muziek en kunst in het algemeen, zoek contact met Elroy van De Kroepoekfabriek via elroy@kroepoekfabriek.nl. Voor sportactiviteiten kan je René benaderen van Vlaardingen in Beweging op info@stichtingvib.nl. andere plannen? Benader Rory op rory@kroepoekfabriek.nl of schiet de bedrijfsleiding aan op het terrein.

Locatie

Vlaardingen

Contact

Guido de Jong:
info@hetstadsstrand.nl 06 10 02 67 81