Terug

We zoeken bestuursledenStichting KWartiermarkers is een jonge stichting; net een jaar oud. We stellen ons ten doel om nieuwe, positieve energie te brengen in de Koningin Wilhelminahaven.

Het initiatief komt van betrokken Vlaardingers die het gebied willen laten herleven tot een plek waar je graag wil komen. Dat doen we onder andere met verschillende placemaking activiteiten, voor verschillende doelgroepen. Ons eerste wapenfeit; Stadsstrand Vlaardingen!

Om daar focus, financiering en resultaat in te behouden, is er een sterk bestuur nodig. Een bestuur dat stuurt en gevraagd of ongevraagd advies geeft, maar ruimte laat aan de creatievelingen die zorgen voor de activiteiten en evenementen.

Vanaf: 
Vanaf eind 2020

Veel werk?
Het bestuur komt maximaal eens per maand samen om te vergaderen.  Daarnaast bezoekt een bestuurslid met plezier de evenementen en activiteiten die door de KWartiermakers georganiseerd worden.

Ervaring, talent of kennis
In het bestuur zien we graag een complementair team met kennis van #cultuur #placemaking #financiën #regionaledenker #creativiteit #mildchauvinisme #diversiteit #jongofjeugdig #gevoelvoorbestuurlijkeverhoudingen #vastgoed

Vergoeding:
De functie is waardevol maar onbezoldigd. Samen maken we er een schitterend gebied van. Een levendige stad als blijvende herinnering.

Geïnteresseerd? 
Held! Bel Rory Dickhoff (06-11041951) of Guide de Jong (06-10026781) of mail naar info@hetstadsstrand.nl. Reageren kan tot half November.

Locatie

Vlaardingen
Ingang: Waterleidingstraat 2

Contact

Email ons: info@hetstadsstrand.nl 06 10 02 67 81